Tvé rty

Tvé rty

Anotace: Z intimního šuplíku 2021.

Tvá ústa mluví jasně.
Pohádka rýsuje se slastně.
V rytmu básně.
Mizí melancholie.
Barva mýtů maluje.

Tryská z vášně.
Prohrábneš vlasy.
Zkontroluješ řasy.
Mezi břehy
přimalujeme slunce.

V barvě žluté ovace.
Jsou přeci Vánoce.
Dýcháš mi na líce.
Ve stenu něhy a směry
kam vypravíš se sám.
Vstříc legendám.

Noc je mladá a krásná.
Já nalezená a šťastná.
Stromeček svítí
a Tvá ruka mě drží
mezi dnem i nocí.

Jsem ráda v Tvé moci.
Dějí se pak krásné věci.

Tvé rty barví obraz nejkrásnější
a já nejšťastnější.
Posílám pusu do dálky.
To je přání a chuť pohádky.
Autor mkinka, 20.12.2021
Přečteno 245x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Psavec, Fialový metal, Protos1182, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné věci ...
O kterých se nad ránem píše román !
O kterých se nedá někdy ani psát !
O kterých se zdá jen v hloubi snění !
Jen teď je den a vše se teprve v čase mění ...
VMF

20.12.2021 12:21:52 | Fialový metal

Děkuji za napsání.

20.12.2021 12:33:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí