Telepatie

Telepatie

Anotace: Malování slovy 2022.

Myšlenky píší milióny knih.
Člověk není mnich.
Láska je myšlenka,
co dává
a nebolí z ní hlava.

Efekt je do vteřiny.
Milovaný ví
a nepotřebuje mobily.
Internet není
a vnitřní kniha odpoví.

Portál pravý.
Přijďte si pro slovo,
odhoďte olovo.

Text čistě bílý.
Právě dopis se předává.
Oáza bezbřehá cválá.
Bez elektriky.
Nejsou to vtipy.

Milujeme.
Nepotřebujeme triky.
Jsme sobě kouzelníky.

En ten týky dva špalíky.
Nekonečno ráj veliký.

Rozepínám knoflíky.
Obraz v nás bdí.
V lásce nejsme samotní.

Máme chrám laskavý.
Třetí oko napoví.
Autor mkinka, 13.01.2022
Přečteno 117x
Tipy 16
Poslední tipující: jitoush, Amonasr, Vědma, jenommarie, Iva Husárková, šerý, Fialový metal, Psavec, paradoxy, Sonador, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

paráda Jitu:*

13.01.2022 10:36:30 | Sonador

Mávám Ti. A děkuji za napsání.

13.01.2022 11:03:04 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí