Květ v zimě.

Květ v zimě.

Anotace: Malování slovy 2022.

I kdybych prošla pouští,
nevyprahla bych.
Srdce je loučí
a já se jalo sít.

Semeno, co raší
i v temnotě.
Ach, ty světe v zákrutě.
Ruce jsou zárukou.
Běží a nejsou pomlkou.

Energie Reiki.
Jsem proutkař
a miluji věty.

Ta voda dá život
i hudba není bez not.
Tak hrajte prosím dál.
Zvuk protíná a je král.

Tajemná melodie
ohlušuje sál.
Maluji nástroj,
jen štětcem
a přemluvím ho,
aby hrál.

Láska je zvuk mezi světy.
A kus šťávy do trumpety.

Zahraji v poušti
a tráva začne růst,
těm co měli půst.

Možná jsem blázen
a mám jen píseň.
Zlaté Amen.

Jsem tu pro druhé
a líbám zem.
Květ z rukou dávám.
Štěstí ať má každý nával.

Cesta má přes vrbové proutí.
Přes uvědomění a vlnobití.
Mám v sobě vodu a budu a budu.
Miluji i nepohodu.

Zaklepejte ve vlně svodů.
Maluji i žár bez bolů.

Člověk se rodí,
aby mazlil své já.
Ať se mnou žádný žízeň nemá.
To vůle má.
Ave Maria.
Autor mkinka, 15.01.2022
Přečteno 115x
Tipy 10
Poslední tipující: Hanuš, Psavec, Amonasr, Iva Husárková, Vědma, Anděl, paradoxy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Amen

15.01.2022 12:47:21 | paradoxy

Moc děkuji.

15.01.2022 12:49:20 | mkinka

Ráda jsem četla....moc hezké! Děkuji...

15.01.2022 12:47:14 | Anděl

Velmi ráda jsem z Tvého čtení. Moc děkuji.

15.01.2022 12:48:38 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí