Tráva

Tráva

Anotace: Malování slovy 2022.

Zelená je naděje.
Přijímá a kladná je.
Procházím se.
Klíčím a den zraje.
I to ovoce chce čas.
Než usměje se
mezi stromem ba i sadem,
čistým vzorem i protikladem.

Jsem bosá v emocích.
Trávo, jsem ráda,
že tu jsi.
Hřeješ víc než monitor.
Člověk je zvláštní tvor.

Kladu hlásky, písmena.
Země není studená.
Tajemstvím urozená.
V jejím jménu
já píši vzkaz do kamenu.

V tom lomu i bodě zlomu
potkám hrdě cestu domů.
Bude také zelená
jako barva má.
Teprve se vyšlapává.

Já jen myška malá,
co se láskou
k zemi do bezpečí zahrabala.

Travička hřeje v mrazu.
Jako víno v hodokvasu.
Jsem zelená a šťastná.
Hlína posvátná.
Autor mkinka, 16.01.2022
Přečteno 180x
Tipy 13
Poslední tipující: Equus przewalski, Amonasr, jitoush, Sonador, Iva Husárková, šerý, Psavec, Kan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle je moc krásná, taková hladivá a uklidňující, prostě zelená:) hezký den Jitulinko*

17.01.2022 07:14:41 | Sonador

Díky za vřelá slova. Tobě též krásný den. Ať je sluncem pomazlen.

17.01.2022 09:50:50 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí