Záhon

Záhon

Anotace: Malování slovy 2022.

Dýchám na záhon,
ať prohřeji ho.
Zeleň prosvítá.
Ach, miluji ho.

Jaro přijde.
Dva měsíce.
Poví více.
Květ a úsměv z manéže.
Stesk zimě odkáže.

Mozaika snů.
Klišé orgasmů.
Slast pojmů.
Vsadím v pravý čas.

Zima poleví.
Ráj přijde krás.
Pohádka se dostaví.
Ten pravý ví.

Bouřka se přečká.
V duši všichni děcka.
Láska všechno a tečka.

Sázím semeno.
V mysli žádné plemeno.
Odrůda hojnosti.
Líbej mě ještě dnes
do křehkosti.

Luna v múze
bloudí dlouze
vstříc touze
a jasu na obraze.
Prosím, křehce.
Autor mkinka, 19.01.2022
Přečteno 173x
Tipy 13
Poslední tipující: Vědma, Sonador, Iva Husárková, šerý, Nazgulll, Psavec, klokotá, kudlankaW, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stále ho miluješ, že. Kolik už let?
Jak snadné by vše bylo... : (,
máš přeci jeho odraz po svém boku.

19.01.2022 18:44:43 | klokotá

Líbí se mi*

19.01.2022 18:56:34 | klokotá

Děkuji, zlatá.

19.01.2022 18:59:49 | mkinka

Chtěla jsem napsat hodně pozitivní básničku.Jsem ráda, že se líbila.

19.01.2022 18:46:50 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí