Energie

Energie

Anotace: Malování slovy 2022.

Maluji obraz solidarity.
V bolesti plný charity.
Nemoc občas zkříží cesty.
Prosím, zdraví zkratky.

Pero si neví rady.
Telefon němý.
Tak píši do oblak
a zpívám jako pták
mezi mraky žádný plak.

Povrch strmá stráň.
Dává má dlaň.
Všechno je podřadné,
když bolest propukne.

Atak bezvýchodnosti.
Nejasné příští.
Ať andělé kamaráda jistí.

Ví věci příští.
Vrním na dálku
a prosím modrou obálku.

Ať svět není pozpátku.
A Bůh dá čerstvou pohádku.
Ave Maria naplněno.
Bude vyslyšeno.
Vyléčené Tvé jméno.
V básni zachyceno.
Autor mkinka, 20.01.2022
Přečteno 184x
Tipy 15
Poslední tipující: Gargak, Gloria.a, Iva Husárková, šerý, zdenka, Amonasr, Vědma, Květka Š., Psavec, Vivien
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Napadá mě, uchopilas zajímavé téma Jíťo, energie, především ta studna inspirace pro rozmanitost zpracování. Prima.

20.01.2022 14:14:30 | Vivien

Ach, děkuji, Vivien.

20.01.2022 14:22:38 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí