Zas nechci

Zas nechci

Zas ta píseň, co tě připomíná

Zas ten pocit - láska a též vina

Zas tu toužím po tvých útlých bocích

Zas a znovu nedáš mi spát v noci

 

Nechci psát jen verše pro tvou duši

Nechci už se chovat, jak se sluší

Nechci žádné jiné nápadníky

Nechci ztratit s tebou okamžiky

Autor romantiCKA, 20.01.2022
Přečteno 166x
Tipy 10
Poslední tipující: MA t HA, Jeněcovevzduchukrásného, Marten, Protos1182, Iva Husárková, Psavec, mkinka, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí