Maluji sníh

Maluji sníh

Anotace: Malování slovy 2022

Potkala jsem slunce.
Nesvítilo krátce.
Promluvilo na sníh.
A šlo níž.
Hladila ho výš.

Kotouč lásky odvál mříž.
To byla jsem s Tebou již.
A čekala na snídani
a až mě láskou sníš.

Mezi trny já sebrala sny
a objevila taj kouzelný.
Oči jako lucerny.
Nadšení princezny.

Den promítá příběh.
Láska má průběh
mezi životy.
Cíl cesty Ty.

Už jsem uchozená
a moto přihořívá.
Jednou se usměješ
a skončí doba ledová.

Už roztává.
Milování začíná.

Namaluješ mi sníh?
Vidím žár v očích Tvých.
Objímá ruka Tvá.
Krásná představa.
Autor mkinka, 21.01.2022
Přečteno 109x
Tipy 7
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Psavec, Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí