Cesta

Cesta

Anotace: Malování slovy 2022

Šlapu po milém jílu
a mazlím dech na papíru.
Vnitřní vesmír otvírá.
Šeherezáda zná.

Štěstí protíná
a úsměv hází do klína.
Právě svůj song podpírá.
Přes půlnoc i přes noc.
Je plná lásky
a darem pohádky.

Nelituj rytíři,
osud vratký.
K čemu jsou němé statky,
když pohlazení nepřijde vrátky.

Točí se sukně a šarm ženy.
Mužské srdce krásně šumí.
Pomine všechen děs.
Vyprávím nejen dnes.

Já vím i Erben sílu má.
Kytice poklad zná.
Moudrost utkaná.
Literatura krásná.

Otvírám oči i mezi výtvarníky.
I jim patří krásné díky.

To dítě, to já se drží knihy
a hladí slovy vrstevníky.
Miluje cestu slov.
Větný krov.
Přijde, i když se láme kov.
Mlčí a píše kladný bod.
Autor mkinka, 21.01.2022
Přečteno 139x
Tipy 13
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, V.N.Losinský, kudlankaW, Jeněcovevzduchukrásného, Kan, Friday, šerý, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tady bezva větvíš, Mkinko. Líbí se mi*

21.01.2022 12:40:18 | šerý

Děkuji moc.

21.01.2022 12:44:27 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí