Paleta

Paleta

Anotace: Malování slovy 2022

Už míchám.
Lásko má.
Oči vidím.
Jsi zasněná.

Víš, dlouhé vlasy.
Důkazem jsou krásy.
Líbám Tě a sním.
Být jednou Tvým.

Pamatuji si na první slova naše.
Tvůj hlas zamiloval jsem si zase.

Tvé tělo je ideální.
Usměješ se a den není fádní.

Padáme spolu věrni lásce.
Být zamilován.
Předmět znám.

Oba jiní. Uzavření.
Objímej a žasni.
Jsi mou básní.

Obraz pro Tebe mám.
Ukážu Ti ho sám.
Neprodám.
Dám jen sám.

Masáž srdce
jsem do něj dal.
Barvy jsou smyslné
a ty šťastná.
Moje chvíle krásná.
Autor mkinka, 24.01.2022
Přečteno 154x
Tipy 13
Poslední tipující: Amonasr, Kubíno, Fialový metal, Iva Husárková, Nazgulll, Psavec, Vědma, Kan, kudlankaW
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moje krevní skupina !
Krásná chvíle začíná !
Když vše je tak ... jak by mělo být !
A můžu i když nemůžu nad ránem snít.

25.01.2022 03:19:45 | Fialový metal

Jsem ráda, že se básnička líbí. Děkuji moc. Jsem ráda, že jsem potěšila.

25.01.2022 06:57:26 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí