Pro vás

Pro vás

Anotace: Malování slovy 2022.

Praha pláče.
Pro nemocné
já prosím v kleče.
Svítá slunce
do oken
ať z nemocnic
jdou lidé ven.
Strašák chodí mezi námi.
Plní se den otázkami.
Slzy padají na chodník.
Prosba ba i víc.

Mezi tóny do obrody.
Jsme národ bolavý.
Kdy už se v klidu obejmeme
bez strachu, že onemocníme?

Hranice prázdné hráze.
Mlha se platí draze.
Bože, pomoc nejen Praze.
V horečkách se žije krutě.

Slza padá na chodník.
Nešťastný je smrtelník.
V mdlobách bere kříž.
Slitování již.
Autor mkinka, 27.01.2022
Přečteno 162x
Tipy 15
Poslední tipující: Amonasr, Vědma, Iva Husárková, Kubíno, Fil, Psavec, NPPPP, paradoxy, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Si nezoufat. Jen zoufale doufat!

27.01.2022 13:28:39 | šerý

Ano. Doufat. Děkuji za zastavení.

27.01.2022 14:14:54 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí