Kroky

Kroky

Anotace: Malování slovy 2022.

Stýská se mi. Víš.
Jeden krok. Budu blíž.
Kilometry dálky.
Hledíme občas zpátky.

Mezi vrátky mezi sny.
Pohled nikdy ledový.
Pusa letí. U ní Ty.

Den je krásný bez bázní.
Už směji se a z výšky
cítím slati příval.
Jsi ten, co jsi se mi zdál.

Dávám Tě mezi stránky.
I do modré obálky.
Myslet je snít
a neházet nic do škatulky.
I mouka má občas žmolky.

Aby bylo jasno,
malujeme krásno.
Mlčíš.
Jsi mé plátno.

Srdce puká.
Hladím nejhezčího kluka.
Pro okamžik ráno vzdychá.

Anatomie duše krásná je,
když něco nemá,
tak maluje a maluje
a nikdy nelituje
namalovaného a pomilovaného.

Je den plný naděje
a ta i v krutém mrazu zahřeje.
Jsi tu, lásko moje?

Mé kroky jsou Tvoje.
Šťastná geometrie.
Úhel lásky kóduje.
Autor mkinka, 31.01.2022
Přečteno 128x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Koala, Iva Husárková, Psavec, Vědma, Kan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká šťastná geometrie.

02.02.2022 08:19:32 | Koala

Moc děkuji. Hezký den přeji.

02.02.2022 08:30:35 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí