Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: Malování slovy 2022

Chybíš mi, lásko má.
Věc známá. Nejsem uplakaná.
Jsem ta, co věřit nepřestává.
Noc utekla a bezvětří.
Démant Ty bez klestí.

Vzpomínám večer i ráno.
Mé srdce v sonátě probuzeno.
Harmonie a přislíbeno.

Jednou Tě zas uvidím.
Budeš můj nejkrásnější rým.
Jak pěvec v předjaří
se den v náruči vydaří.

Na chvilku Tvá a nalezená.
Milovat Tě znova a povznesená.
Dělám si snídani.
Tvůj obličej se mi vybaví.

Jsi skutečný a já občas raduji se do stěny.
Téma lásky blouzní, žije a slastně ví.

Jednou mě překvapí.
Hlas sametový a za ním Ty.
Možná si stavím hvězdné zámky.

Věřit na lásku se smí ,
i když život vratký.

Na všem pracuje se nejen v pátky.
Kočka vrní a chce do pohádky.
Autor mkinka, 05.02.2022
Přečteno 229x
Tipy 9
Poslední tipující: Sonador, Iva Husárková, Emily Říhová, Amonasr, jenommarie, Psavec, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí