Hudba

Hudba

Anotace: Malování slovy 2022

Mezi řádky
kladu vlásky
ve jménu lásky
a pouštím hudbu bez nadsázky.
Zahraj mi pro dnešek.
Chcu pěkný požitek.

Ráno už bylo a uším se zalíbilo.
Mezi lunou i sluncem
s vůní přivábilo.

Šak čáry muk.
Do Filharmonie kuk.
Obdivuji Tvé tóny.
Jsou ze smetany.

Budu lízat a dám lesk ženy.
Ať den je plný.
Otvírej mé srdce.
Pro Tebe šumí.

Usnula jsem u obrazu
a vnímala citů krásu.
Uvidím Tě a budu myslet,
jakou dá hudba spásu.
Máš pro mě pusu?

Ve jménu lásky
kmitám a nehledím na své vrásky.
Vesmír je věčný a život vratký.
Líbej mě a přijď zas zpátky.
Autor mkinka, 05.02.2022
Přečteno 157x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková, Amonasr, jenommarie, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, kudlankaW
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí