Štěstíčko

Štěstíčko

Anotace: Pro odvahu a silu moji nejlepsi kamaradce.

Nebuď věrná jen slzám a strachu,
v jeho náručí najdeš odvahu
a sílu pro odplatu.

Neměj strach
a neboj se zítřka,
měsíc a hvězdy ti dají klid
a pohodu pod víčka.

Získej sílu ze třpytu ranní rosy,
takovou jakou hráč do ringu sebou nosí.

Neboj se
a věř ve své city,
věř na zázraky,
kouzla a malé divy.

Zůstaň s otevřenou dlaní,
štěstí si hledá novou paní,
touží být s tebou,
i když tě křivda zraní.

Věř sobě
a svým tajným přáním,
získáš pak vše,
věř mi, nepřeháním.
Autor Diablek, 18.03.2007
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí