Sama

Sama

Anotace: Psano pro jednu laskou zklamanou divku, kterou mam moc rad.

Rozpité barvy na skle deštivého rána,
slzy v tvých očích,
co vydržely čekat do teď,
jsi tu sama.

Dlaně zakrývají vrásky,
znamená tohle konec první lásky,
jsi zase sama.

Otvírám oči,
vidím tebe kráčet nocí
a bolest v duši podobá se ráně po Amorově kuši.

Mezi mraky prodírá se slunce,
déšť začal lámat jeho barvy do mapy světel,
nemá začátku ni konce,
budeš teď šťastná,
bez trápení a nešťastného konce.
Autor Diablek, 18.03.2007
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Velmi hezoucka.

01.04.2007 19:52:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí