Láska

Láska

Anotace: Malování slovy 2022

Lepší je malovat než psát.
Po těle něžně hřát.
Víčka líbat a tát.

Lepší je laskat a dát.
S milým věrně stát.
Láska je šat
a vyhraje, kdo má rád
bez okolků napořád.

Pojď už řádek klást.
I slabiku i jas.
Právě teď je život
bez dalších ztrát.

Z chaosu rodí se láska
a je božská. Vzrostlá.
Krásná s pocitem řas.
Autor mkinka, 11.02.2022
Přečteno 228x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Dani Lou, kudlankaW, Sonador, Iva Husárková, Friday, Psavec, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí