Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: Malování slovy 2022

Dívám se na Tvůj obrázek.
Laskám ho slovy.
Ty miláček.
Brouzdám ve snech
i po prázdných zdech.
Všude Tvůj dech.

Ty slino štěstí.
Líbáš a všichni puknou závistí.
Lásko nejdražší.
Hlava nad Tebou bdí.
Den utíká bez šedí.

Telefon němý.
I přesto Tvé číslo povzbuzení.
Myšlenka a přiblížení.

Přijdeš na kávu?
Vzpomeneme si na slávu.
Den utíká.
Zima šišlá v přístavu.
Kde jsi?

Ať nemám jen představu.
Sama v davu.
Sen a slza.
Skryta projdu.
Slunce přijde.

Srdce žije
jako láska,
co nekonečná je.

I v beznaději čeká
na toho nejhezčího kluka.
Šeptá a míří do daleka.
Autor mkinka, 12.02.2022
Přečteno 288x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, jenommarie, Sonador, Iva Husárková, Psavec, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vroucné verše. Tohle si tak jako muž zasloužit...*

12.02.2022 18:36:58 | šerý

Moc děkuji. Jsem ráda, že se řádky líbí.

12.02.2022 18:37:55 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí