Už je to dávno

Už je to dávno

Anotace: Malování slovy 2022

Už je to dávno,
co jsme se milovali.
Pořád dech se mi tají.
Sen běhá v ději.

Jednou zas políbíš
a vezmeš mě do pohádky.
I úsměv dáš zpátky.
Ty nejdražší.

Zavřu oči
a jsem u Tebe.
Milované nebe.
A tak sním pohádku.
Dočkám se zázraku.

Podáš mi ruku navždy.
Chcu slyšet.
Jsem tady.
Oblohou se spojí dvě hvězdy.
Štěstí, žár i cesty.

Žádný obraz není tak krásný jako Ty.
Maluj své něžné souhvězdí.
Vesmír, já a Ty.
Autor mkinka, 12.02.2022
Přečteno 168x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Kan, Sonador, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta je krásná*

12.02.2022 23:20:53 | Sonador

Děkuji. Zlatá.

13.02.2022 03:01:14 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí