Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: Malování slovy 2022

Chci spát a nechat si zdát.
O věčné touze a na klavír hrát.
Já vím, že to neumím.
Třeba tón snesu z výšin.
A bude znít a žít.

Možná mi chybí,
kdo by oči setřel.
Má cesta. Můj úděl.

Stojím před branou
s miliónem pochodní.
Zpívám píseň
každý den po dni.

Tleskám myšlenkám.
Jsem a utíkám.
Za Tebou lásko mezi stíny.

Ty strom a živý
a umíš divy.
Lásko, zůstaň.

Chci si zdát,
že nepřestal jsi mě
alespoň trochu mít rád.

Usínám.
Hledám Tvůj prstoklad.
Dobrou noc pro tentokrát.
Autor mkinka, 20.02.2022
Přečteno 213x
Tipy 14
Poslední tipující: jitoush, Iva Husárková, V.N.Losinský, Amonasr, Snění, Kan, Friday, Fialový metal, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Stýskání v srdci....Ji.

23.02.2022 18:38:19 | jitoush

Děkuji, milovaná.

23.02.2022 19:07:35 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí