Řekl jsi

Řekl jsi

Anotace: Malování slovy 2022

Řekl jsi,
že básně se hledají u dna.
Jsem naplněná.
Předurčená žena.

Vítr si pěje písničku.
Já říkám Ti.
Cipísku.

Den trianglem,
poupětem.
Věta nádechem i výdechem.

Láska skvostná zem.
Slovem uspokojená jsem.

Líbám Tě.
Krásný.
Ach, nádherný den.
Láska je důkazem.



17.02.
Autor mkinka, 21.02.2022
Přečteno 170x
Tipy 17
Poslední tipující: jitoush, Iva Husárková, V.N.Losinský, Amonasr, Jarunka, blues, Fialový metal, Psavec, Kaprikorn, petrzal, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí