Dáme si kávu

Dáme si kávu

Anotace: Malování slovy 2022

Už Tě vidím.
Sedíme u stolu.
Ruce si podáme
a na sebe se díváme.

Chvilku mlčíme
a srdcem vnímáme.
Naše ruce se setkají.
Jsou nadějí a zpívají.

Víš, lásko, pořád vzpomínám.
Na ruce, které hladily
a tolik mi chyběly.

Tak se prokousávám za Tebou.
Jsi dnem, nocí a žádnou tmou.
Dotkni se mých myšlenek.
Tvůj úsměv a žár vzpomínek.

Miluji Tě, obejmu Tě.
Jen chvilku a oči mi dají skořici.
Lásko, chci Tě.
Ach, káva ladící.
Autor mkinka, 22.02.2022
Přečteno 233x
Tipy 12
Poslední tipující: Bordža, Iva Husárková, Fialový metal, V.N.Losinský, Amonasr, Sonador, Psavec, Kan, Friday
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pěkné.... úplně cítím tu atmosféru...., jako ženská jsem ji párkrát zažila......., ovšem , pak to z toho byl jen klam a mam ..., inu, ženský úděl...cha, cha.
Báseň je zdařilá, autorka umí vytvořit přímo vizuální dojem popisované situace.

24.02.2022 14:17:11 | Bordža

Moc děkuji. Jsem ráda, že jsem potěšila a děkuji za milá a laskavá slova.

24.02.2022 14:18:12 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí