Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: Malování slovy 2022

Tvůj obraz v rámečku.
Chybíš mi, miláčku.
V tónu Tvé malby
se skláním a hladím.

Kus Tebe cítím.
Jsi jiskrou v beznaději.
Mé ruce Tě chtějí.
Tak říkám tiše, že miluji Tě.

Slyšíš to?
Možná láska má telepatii.
Já nevím.
Vzpomínám.
City zůstávají.

Jednou namaluješ opět srdce
a budeš líbat.
Já budu téct jak v řece.

Chci Tě pořád přece.
Bez Tebe jsem tělo bez duše.
Jen stín, co kluše.

Shoď mé obruče.
Jednou provždy.
Láska má klady.

Nejčistší pramen poteče.
Lásko, objev se.
Mé srdce tluče.
A prosí v kleče.
Autor mkinka, 25.02.2022
Přečteno 224x
Tipy 10
Poslední tipující: Kaprikorn, šerý, Amonasr, Psavec, Kan, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné čtení ...
V kterém se celý můj mozek utopí a vyplave srdce.
K Té malé skupině Grácií.
Které mě znají a umravní.
Když tancují ...
Když se smějí ...
Když vypráví o sobě a já se těším !!

25.02.2022 06:36:20 | Fialový metal

jsem ráda, že báseň pohladila.

25.02.2022 06:52:34 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí