Hudba

Hudba

Anotace: Malování slovy 2022

Poslouchám hudbu
a mám prosbu.
Víš šeptám do snu,
co milovat se při ní.

Dech se mi tají.
Jen tiché přání.
Píši a krásno je jas žní.
Kéž lásky nekončí v trní.

A den přijde toužebný.
Vášeň je láska
do čistého sázka.

Nádech, výdech.
Křehký pohled.
Jen Ty a tóny v kuse.
Já líbat bych chtěla dlouze.

Předám to knize.
Té, co zná romantické vize.

Lásku mezi trny,
co roste, prodere se a vidí.
Ach, lidi.

Příběh milenců se brodí.
Takt hudbou ladí.
Láska vábí a hladí.
Autor mkinka, 25.02.2022
Přečteno 115x
Tipy 10
Poslední tipující: paradoxy, Kaprikorn, Vivien, Amonasr, Sonador, Fialový metal, Psavec, Friday
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí