Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: Malování slovy 2022

Svět nemá tah.
Bez Tebe přebírám hrách.
Probouzím se v temnotách.
Prázdno a krach.

Zima na těle.
Prosím o slovo i nesměle.
V noci nechci spát.

Ráno zas skřivan
mě chce víčka otvírat.

Pro tentokrát.
Hledám klad.
Zavírám oči
a chci si Tě přát.

Nechávám svítit lucernu.
A třeba procitnu
a nakojím lásky hlad.
Prosím pro tentokrát.

Jednou přijdeš a budeš mě milovat.
Neodejdeš a dáš mi šat.
Zavřu oči a budu si Tě přát.

A jako princezna se smát.
Svou pohádku si stlát.

Je noc.
Už pojď mě hřát.
Chybíš mi každý den.

Však to víš Ty sám jen.
Čisté sklo a zatím nejen sen.
Rychle si mě vezmi.
Přines sen vnadný.
Autor mkinka, 27.02.2022
Přečteno 263x
Tipy 15
Poslední tipující: Amonasr, umělec2, V.N.Losinský, Fialový metal, Equus przewalski, Květka Š., paradoxy, kudlankaW, Iva Husárková, Sonador, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak má to hodně typů, tak to bude dobrý.

27.02.2022 20:03:10 | umělec2

Děkuji za podporu i za přijetí mého textu.

27.02.2022 20:20:26 | mkinka

Neurol a láhev vína.. to pomáhá...

27.02.2022 19:52:41 | Hamley

Děkuji za napsání. Dobrý nápad. Bílé víno je prima.

27.02.2022 20:16:13 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí