Aspoň na chvíľu

Aspoň na chvíľu

Odlepím sa konečne od zeme?
Čo povedať?
Čo robiť?
Nevieme.

Už mi je jedno
Čo v sebe rozbijeme
A či dopadneme na dno
Všetko je lepšie ako toto všedno.

Na plánovanie už nemám silu.
Tak poď sem.
Aspoň na chvíľu.

Nikto nie je imúnny voči chybám,
No ja sa im už asi ani nevyhýbam.

Autor MA t HA, 01.03.2022
Přečteno 228x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, ZUZ271, Sonador, NPPPP, mkinka, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí