Lásku pro všechny

Lásku pro všechny

Anotace: Malování slovy 2022

Mé srdce miluje
vás všechny.
Úsměv luny mezi steny.
Mysl dává lásku.
Ctí zemi matku.

Čtyřlístek čistí rány.
Ve jménu hlíny
a jejích kořenů.

Tkám číši.
Ať země je bez zášti
i šílených plamenů.

Posílám lásku na Ukrajinu.
Zbožnou krajinu.

Hladím a prosím každého.
Velkého či malého.
Jsem prosebníkem
s duší čistého.

Řeka má ryzí přání.
Duše a dobrota
v čele zrají.

Bude dobře.
Věřím.
I v ukrajinském kroji.
Autor mkinka, 07.03.2022
Přečteno 135x
Tipy 4
Poslední tipující: Amonasr, Květka Š., Kan, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí