Lásce

Lásce

Anotace: Kamarádům 2021

Jen něco málo,
co by pohladilo.
Souzvuk doladilo.

Na dálku.
Miláčku.
Srdce přiblížilo.
Sním a vím.
Čechrám skořápku.

Tahy štětce barví nekonečno.
Krásné je i dávno.
Peřeje oblohy ráj z mlhy postaví.

Jen jedna láska,
co srdcem zní.
Harmonie ví.

Osud propletený.
Obraz mezi jinotaji.
Dech se tají.

Básně se zasouvají.
Slzy štěstí pějí.
Maluj dál, anděli.
My dva jsme se hledali.

Pro lyru z luny
a pro tón doladěný.
Láska je nadějí od vteřiny.

Pravda něžné roviny.
Obraz mluví tiše
do křehké duše.
Milovat je nadějí.
Tóny jsou věčné
a slova sdílejí.

5.12.2021 /přepracovaná/
Autor mkinka, 08.03.2022
Přečteno 164x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, šerý, Květka Š., Psavec, paradoxy, Fil, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí