Vyznání

Vyznání

Anotace: Není ani tak důležité jak ,ale od koho..

Tahle pohádka začíná..
když světlo zhasíná..
kolem už jenom svíčky hoří..
Tvé srdce vzrušením buší..

na zemi rozházený květy růží.
dvě sklenky vína do dna vypitý.

před Tebou kluk na zemi kleči..
v očích má slzy a srdce otvírá..
celej život hledal štěstí...
a teď tě celou před sebou má..

pověděl Ti spousty krásnejch věcí..
a přál by si navždy zůstat s tebou..
říká miluj mě,hledí láskyplně do Tvých očí
stala si se pro něho nejkrásnější vílou..

celej život snila si o tyhle chvíli,
přála sis aby byla perfektní.
teď sis uvědomila že na tom ani tak nezáleží.
hlavně když se dva lidi mají opravdu rádi
Autor Roger, 19.03.2007
Přečteno 484x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... uvědomila ...

19.03.2007 17:20:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí