Obraz

Obraz

Anotace: Malování slovy 2022

Lásko.
Tvůj obraz
nese vzkaz.
Máš rád a napořád.

Stěny němé mluví.
Do radosti se barví.
Objímám barvy.

Už vidím,
že čtvrtka běží.
Už ladím
stránku a po stránce
a ocitám se v pohádce
krásné fantazie,
co i v mrazu hřeje.

Miluji Tě.
Srdce pěje.
Už padá štětec mých očí.

Právě láska tančí.
Na krásném kolotoči.

Drahý malíři, krásné ráno,
aby se Ti dobře malovalo.
Slunce právě požehnalo.
Autor mkinka, 09.03.2022
Přečteno 186x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Varg666, jitoush, Sonador, Psavec, petrzal, Fialový metal, Kan, paradoxy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí. Výraz ladit stránku po stránce je geniální . . .

09.03.2022 11:51:12 | petrzal

Děkuji. Snažím se psát něco pozitivního v této složité době. Ráda slyším. Jíťa

09.03.2022 12:20:16 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí