Lásce

Lásce

Anotace: Malování slovy 2022

Brečela jsem.
Víš.
Jsi daleko.

Beru míč.
Za Tebou letí dálavou.

Dohodím a chytíš
duši bolavou.

Na chvilku u Tebe si příst.
A pak tiše snít.

Láska je pohlazení
a bezpečná skrýš.

Bez Tebe už nejsem nic.
Do rtů dej mi víc.

Láska není chtíč.
Je podpora bez hranic.

S Tebou mám chuť žít.
Mám Tě v očích svých.
Autor mkinka, 10.03.2022
Přečteno 186x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Psavec, Fialový metal, Nona, paradoxy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..neb není na vždy
a vůbec ne na věky
tak jako Cyrano
vesmír je v ústrety...

nikdy není pozdě Mkinko
musíš jit teď- osudu v ůstrety

10.03.2022 11:58:22 | Varg666

Děkuji za komentář. Přeji klidný den.

10.03.2022 12:19:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí