Viděla jsem

Viděla jsem

Anotace: Malování slovy 2022

Viděla jsem milovat se ptáky.
Milé štěbetání. Lásky hraní.
Viděla jsem štěstí v listí.
Slova dálky sviští.

Pak zrak zostří na kolejiště.
Vlak jede i příště.
Tiché souznění i pohroužení.
Příroda hladí a sdílí.

Ten bosý dotek něhy
neodejde po chvíli.
Ráno je studené,
přesto čisté a jasné.

Budu zas malovat
a obrázek pošlu své lásce.
Budu zas milovat
a těšit se na procházce.

Jinotaj nehraný.
Cit nalezený.
Ránem načechraný.

Tak už vstávej, miláčku.
Najdeš ze srdce básničku.

Láska není jenom peří.
Dva holoubci si věří.
Mezi keři.
Autor mkinka, 11.03.2022
Přečteno 193x
Tipy 9
Poslední tipující: Emily Říhová, Amonasr, Psavec, paradoxy, Protos1182
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí