Lásce

Lásce

Anotace: Malování slovy 2022.

Ty, lásko, byla jsi tady.
Máš své vnady.

V noci chodíš na výlety.
Píšeš knihy i životopisy.

Proč nespíš?
Hledáš skrýš?

Bojíš se, že uteče Ti rým.
Tak já Tě utiším.

Polibkem svým.
Svěžest rájem mým.
Jsi poustevnice
a věčná kouzelnice.

Vášnivá milovnice
vnitřních knih
i mezer v nich.

Mezi písmeny
ladem zatančíš.
Kastaněty, smích.
Ach víš.
I ráda sníš.

Óda dá vše.
Miluji Tě.

Tvé já se prokouše.
Má jas Venuše.

Levituješ.
Miluješ.
Píšeš.

Kraluješ mezi stíny
a předeš mi.
Ještě song mezi sny.

Takt noblesní.
Ticho a zhasni.
Já a Ty.

Dva dechy
v jeden se spojí.
Budeme svoji.
V písni sonátou příští.
Autor mkinka, 12.03.2022
Přečteno 234x
Tipy 10
Poslední tipující: Květka Š., Amonasr, ZILA78, Lord Tourette, Sonador, Psavec, Vědma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí