Víc než jen slova

Víc než jen slova

Anotace: Malování slovy 2022

Sedím u obrazu.
Je mi dobře.
Nehledám.
Čtu v barvách
a čekám bez dotazu.
Lásko pro Tebe píšu báseň.
Cítím z ní jas i višeň.
Tvé ruce malovaly a předaly.
Den sváteční v galerii.

Pořád se raduji.
Ve snech Tě potkávám.
Milovat nepřestávám.
Pusu Ti posílám.

Barvy terapií,
když svět se řítí.

Mám emblém lásky.
Pojď, zas pohladit mé vlásky.

Miluji Tě.
Bez Tebe den vratký.
Pomilujeme se a dáme žalu zátky.

Budeme žít bez hádky.
Už padám k Tobě
ladně i měkce.
Bez Tebe by mi bylo těžce.
Psaní v mé dece.

Lásko, objímej i v řece.
Dno je nekonečné.
Oba víme přece.
Autor mkinka, 14.03.2022
Přečteno 171x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Psavec, Květka Š., Kan, Protos1182, paradoxy, kudlankaW, Sonador
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezká báseňka... krásné barevné ráno Jitu:)*

14.03.2022 04:24:35 | Sonador

Děkuji a krásné ráno.

14.03.2022 05:09:47 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí