Miluji

Miluji

Anotace: Malování slovy 2022

Detail v každém obrazu.
Ty ohřeješ a dodáš náladu.
Přiblížím se na návnadu.
Přiletím i v průvanu.

Dotek nitra
i květů luny.
Ty vyvolený.
Tak štěbetám
a štěstím teču.

Miluji Tě.
Věř mi.
Neuteču.

A i kdybych.
Tvůj obraz přivolá mě zpátky.
Umí mluvit bez přetvářky.
Namaloval jsi mě do pohádky.
Lásko, milujme se už teď.
Jsi nejkrásnější z hvězd.

Život se řítí mezi vrátky.
Myslím na krásné hrátky.
Štětec běhá v zákoutí.
Láska taje mezi poli.
Cesta k ní je údolí
a dva kopce pohladí.
Ní a ní.

Milovat je znamení
i růže mezi trny.
Polib mě prosím.
Právě nalezený.
Autor mkinka, 17.03.2022
Přečteno 182x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, Sonador, Jarunka, Jdarks, Vědma, Fialový metal, Psavec, Kan
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jituško velmi pěkná je Tvá báseň. Hodně Lásky z ní vyzařuje.

17.03.2022 21:08:23 | Jarunka

Jsi zlatíčko. Opatruj se.

17.03.2022 21:09:28 | mkinka

Potěší :)

17.03.2022 10:18:22 | Marry31

Děkuji a jsem ráda, že se líbí.

17.03.2022 10:36:39 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí