Moře

Moře

Anotace: Malování slovy 2022

Lásko, namaluješ pro mě moře.
Ten skvost, co dělá dobře.
Obšťastni jasem perel
a říkej korálům,
že fantazie hřeje
i v tónu skleslé naděje.

Vlna běží a srdce věří.
Stále miluje.
Slyším hudbu,
co jsi v barvách hrál.

Polibek místo soli
a v jasu citu král.
U Tebe procitám.
Jsi anděl a pusu dám.

V sobě máš ráj.
Obejmi mě.
Dám Ti žár nesplněných nadějí.
Mé ruce láskou šílí.
Spolu chvíli.
Naději jsme políbili.
Autor mkinka, 19.03.2022
Přečteno 122x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, Emily Říhová, Fialový metal, CORONATION, šerý, Psavec, Kan, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí