Romeo a Judita

Romeo a Judita

Anotace: Malování slovy 2022

Láska nová procitá.
Barva renesance.
Rytmus tance.
Cit barví i v dálce.

Ať žije Verona.
Láska přítomná.
O Juditě Shakespeare nepsal.
Bude krásně znít.
To by i on hopsal.

V lásce se má žít.
Je plodem bez hranic.
Líbej, Romeo a miluj z plných plic.
Judito, pojď blíž.
Autor mkinka, 27.03.2022
Přečteno 144x
Tipy 11
Poslední tipující: šerý, Caramel, Jeněcovevzduchukrásného, Sonador, Amonasr, Kan, Dejvis, paradoxy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí