Malíř

Malíř

Anotace: Malování slovy 2022

Maluji něhu do Tvých úst.
Žár i jiskru zkus.
Hladím štětcem,
voním květem.
Den zpívá i za úsvitem.
Barvu kladu dál.
Jsi originál.

Míchám Tě do gala.
Jsi nalezená a skoro fiala.
Jak jsi se ráno vyspala?

Zahraji Ti.
Kankán.
Líbí se Ti?

Záříš jako sluníčko.
Má skvostná modelko.
Umění dá citu hraní.
Už pišme my.

Na tělo,
aby se líbilo.
Duše zas jásá.
Chrám emocí.

Barvím Tě já sám.
Jiného nenechám.
Smích v očích Tvých.
Navždy Tě mám.

Lásko, neuteč mi
ke hvězdám.
Až příště budu malovat.
Se štětcem si hrát.

Napřed Tě políbím
a pak si zasním
jako tenkrát.

Jsi láska akorát.
Mám Tě rád.
Nebe mi Tě dalo
a já se začal smát.
Autor mkinka, 06.04.2022
Přečteno 201x
Tipy 10
Poslední tipující: Sonador, Amonasr, Kan, Dejvis, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V objetích dojetí kapek milá **)

06.04.2022 12:08:21 | Dejvis

Jsem šťastná, že se líbí. Mám obrovskou radost.

06.04.2022 12:21:25 | mkinka

ACH MKINKO TY MÁ...mkinko Ty má***

06.04.2022 11:42:22 | Frr

Jsem šťastná, že se líbí. Hladím a přeji vše dobré.

06.04.2022 11:43:56 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí