Malování

Malování

Anotace: Malování slovy 2022

Je poledne už pryč.
Máš náruč a víc.
Řeč barev a víš.
Pohladíš mezi slovy.
Ty vyvolený.

Myslím na Tebe.
Milé nebe.
Korál jsi z moře.
Něžně vytažený
a líbáš bez záměny.

Ty drahý,
přistál jsi
a cit vlahý.
V mém kolotoči.

Hlava za Tebou se točí.
Dlaně k Tobě přací.
Patříme k sobě.

Vzájemně.
Vnitřní svět
hlídá mě.
Potichu.
Pomiluj mě.

Přání z dlaně.
Miláčku.
Nakloň se.
Jdu k Tobě.
Autor mkinka, 10.04.2022
Přečteno 164x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Emily Říhová, Kan, Frr, Akrij8, Psavec, Dejvis, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí