Obraz moře

Obraz moře

Anotace: Malování slovy 2022

Vlna běží jedna za druhou.
Myšlenka se šourá za láskou.
Je nekonečná jako moře.
S ní jedině se cítím dobře.
Počítám vlny své nedokonalosti.
V citu hledím a srdce Ty.

Chuť rozkvetlé borovice,
barva pučících fíků.
V řadě krásných díků.
Stojí tu holka v triku.

A není jí do breku.
Má lásku z žurnálu.
Zaklepe i na skálu.
Miluji Tě.
TY víš.
Naděje z portálu.

Moře, salutuji Ti.
Voda se šplouchá.
Já štěstím horká.
Do Tebe prostupuji.

Mám důvod.
Pro Tebe, lásko, žiji.
Vytrhl jsi mě z lůna matky země.

Já byla na dně
a dal jsi rámě.
Bez Tebe už neuměla bych psát básně.
Vlníš můj rým něžně a slastně.
Dotýkám se a nekonečno žasne.

Pusa letí.
Má znamení.
Jití.
Autor mkinka, 18.04.2022
Přečteno 132x
Tipy 13
Poslední tipující: jitoush, Psavec, Leynd, Amonasr, Fialový metal, WWW, Kan, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Teď jsem potkala bývalého kolegu,vypadá to,že se zamiloval,rozsvítil se jako žárovička.....Ji./úsměv/

24.04.2022 21:34:12 | jitoush

Všem je dobře, když potkají blízkou osobu svému srdci. Je to znamení, které se děje opravdu jen málo krát za život. Ať je mu přáno.

24.04.2022 22:28:21 | mkinka

Hezky vypsaná láska k životu.

18.04.2022 14:58:38 | Kan

Moc děkuji, Kane.

18.04.2022 15:04:51 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí