Láska nerezaví

Láska nerezaví

Anotace: Malování slovy 2022

Právě jsem v týlu cítila,
že má duše se zhmotnila
a s Tebou byla.
Nejsem démon ani fantom.
Jen miluji a za Tebou levituji.

V duši Tě potřebuji.
Schází mně milování.
A přivítání.

Možná jsem jiná.
Emotivní i ukřivděná.
Rozpolcená žena.
Ale pořád stejná.

Úsměv pro Tebe mám.
Za Tebou utíkám.
Jsi všude a Ty to víš.
Žiješ v hlavě
a ráda Tě nechám znít.

Tu melodii noci.
Tvá ústa hojí nemoci.
Vím to dávno přeci.

Jsi zlato a paleta jezdící.
Máš tón hladící.
Píši Ti refrén lásky.
Ty pohladíš mi vlásky.

Začervenám se
a budou hrátky.
Ty nejhodnější a věrný.
Píšu Tvé jméno na stěny.
Objev se vyvolený.

Bez Tebe můj úsměv kamenný.
Potřebuji Tě.
Cítím Tě v temeni.
Milovat je krásné znamení.

Ať žije naše slastné chechtání.
Ní a ní.
Život růžový.
Autor mkinka, 20.04.2022
Přečteno 153x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, Akrij8, Jeněcovevzduchukrásného, Frr, Kan, Psavec, piťura, šerý, Protos1182
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

On přijde
uvidíš
:)

PS: krásné vyznání

20.04.2022 12:25:51 | piťura

Jsem ráda, že se básnička líbí. Děkuji za komentář a přeji hezký den.

20.04.2022 12:29:50 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí