děti, které se milují

děti, které se milují

 

milovali se ve čtverci dvora

 

mezi pískovištěm, klepačem, hrobečkem Mourka

 

a večerní okna přivírala oči

 

ve stejnou vteřinu při stejný sekvenci seriálu

 

nikdo nevěděl, odkud to jde

 

kterej darmošlap ruší obřad zajetýho večera

 

v podprsence a vyhrnutý sukni

 

brala ho do úst nadarmo Boží jméno

 

několikrát jí musel zakrejt oči

 

aby neviděla první paprsek vrytej do opuky

 

vešel tam plaše, malé noční dítě

 

a ublížil by jako zvířeti

Autor vrbák, 22.04.2022
Přečteno 237x
Tipy 12
Poslední tipující: básněnka, Jan Kacíř, kudlankaW, Malá mořská víla, lawenderr, Psavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zakryjte oltáře všech svatých dvorků, podléhám miláčku jen tvému horku

15.06.2022 20:53:51 | básněnka

Tohle je fakt moc dobrý.

24.04.2022 21:17:25 | Jan Kacíř

Solidní... velmi

22.04.2022 19:00:03 | MonoGame

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí