Lásce

Lásce

Anotace: Malování slovy 2022

V srdci je místa hodně.
I uprostřed básně.
Je krásné i rudé.
Barvou přede.

Loď poznání hladí a čeká,
až narazí na hodného kluka.
Je velká a prostá.
Vesmírná a něžná.
Malovaná i pestrá.

Bezpečí i žár.
Naše dny.
Slasti portál.
Předurčený chrám.
Jsme v něm my.
Láskou obdařeni.

Naše nádechy.
Spásné návraty.
Náruče i zvraty.
Milované tahy.

V očích je oceán.
Maluji barvy na plátno.
Jsi se mnou a nikdy oblačno.
Vířím dálky ze dna lodi.
Slzy prosí a sní.

Mezi deštěm stresů mých.
Jsi blaho a Ty víš.
Třetí oko promítá příběh.
Ráj holky výkresů a knížek.

Vnitřní mysl nešálí.
Ptáci jsou věrní.
Za oknem spásní.
Píše se kniha dní.

A my v ní.
Smutek byl jen chrastí.
Pořád jsme mladí.
A plníme si přání.
Vítr láskou žní.

Donese Ti dopis do dlaní.
Šeptám naše my.
Ty vítěz mezi šamany.
Srdce ví a nebe báseň zří.
Slabikuje my.
Autor mkinka, 28.04.2022
Přečteno 161x
Tipy 11
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Květka Š., Psavec, Kan, Fialový metal, Frr, Sonador, Protos1182
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každá potrápená loď potřebuje krytý přístav a suchý dok.

28.04.2022 12:15:07 | Kan

Hezky řečeno. Přeji krásný den.

28.04.2022 13:13:50 | mkinka

Milá Mkinko, miluju Tvé osobité obrazy a metafory, byť někdy dosti kostrbaté,ovšem velmi svérázné-jsem unešen tím, jak z Tebe bez ustání tryskají gejzíry lásky**ST*

28.04.2022 10:13:43 | Frr

Moc děkuji za laskavá slova. Přeji přívětivé květy dnešního jarního a milého dne.

28.04.2022 10:23:10 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí