Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: Malování slovy 2022

Na hezké spaní.
Hvězda bdí.
My s ní.
Pohlazení.
Dojetí.
Já a Ty.

Něha má dopisy.
Stránky navěky.
Výdechy i nádechy.
Sladké srdce
líbá dlouze.
V tiché milé touze.

Lásko v pohádce.
Znám návraty v bavlnce.
Přikryješ mě.
Mile a hladce.
Ach, věčný dárce.
Přijdu tiše.
Autor mkinka, 29.04.2022
Přečteno 246x
Tipy 13
Poslední tipující: piťura, Vydima27, Kan, Frr, Amonasr, R.C.Šumbera, Psavec, Protos1182, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrou noc, mikčo .)

01.05.2022 11:36:51 | Constantine

já se snažila před spaním napsat něco pozitivního. Sama mám problém se spánkem.
Tak jsem chtěla dát hřejivou myšlenku do slov.

01.05.2022 11:51:37 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí