Lásce

Lásce

Anotace: Malování slovy 2022

Slunce svítí do pokoje.
Hladí a dávkuje lásky pole.
Otvírám oči v překvapení,
jdeš jako skřivan v okamžení -
dodáš textu něžné snění,
mír a uklidnění.

Kmitám k Tobě v nalezení.
Jsi láska a cit propojený.
Miluji Tě od vteřiny.
Žádné ale. Ani kdyby.

Zázrak a my.
Zardění mezi slovy.
Jsi výjimečný.
Jedinečný, něžný.
Slovosled navždy.
Přijímáš provždy.

Líbej tady.
Obraz z jízdy oblohy.
Líbám Tvé nohy
a Tvé barevné představy.
Jsi láska skutečná
a nedáš okovy.
Autor mkinka, 04.05.2022
Přečteno 248x
Tipy 8
Poslední tipující: Nona, Amonasr, Frr, Psavec, Fialový metal, Stanislav32, Protos1182
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemám slov

17.06.2022 22:22:35 | Nona

Děkuji moc a moc.

17.06.2022 22:33:20 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí