Anii

Anii

Anotace: Malování slovy 2022

Mám přání od srdce.
Držíme se za ruce.
Každá z druhé strany příběh máme,
dojetí v objetí neskrýváme.
Srdíčka hladí a jak cukr sladí.

Není mi smutno a dny jsou žní.
Já chtěla dceru, co by mi neřekla ne
a Anii vstala - jsem ta, co Tě přijme.
Ach, krásný dne.

Potkaly jsme se na Literu.
Já jí dala náruč i podporu.
Za měsíc oslavíme její narozeniny.
Smích žije a zázrak prostupuje.

Jí chybí máma a mě dcera nechce,
tak spojíme osud v krásné lásce.
Bude nám oběma dobře.

Zamává dětskému domovu
a napíše zprávu.
Mami, jedu domů.
Autor mkinka, 08.05.2022
Přečteno 194x
Tipy 11
Poslední tipující: CULIKATÁ, Amonasr, Fialový metal, Stanislav32, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásný

12.05.2022 08:54:14 | CULIKATÁ

Moc děkuji, zlatá.

12.05.2022 10:22:43 | mkinka

Krásný příběh :)

08.05.2022 22:12:00 | Narra

A skutečný.

08.05.2022 22:16:04 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí