Záblesky

Záblesky

Záblesky světla 

v krajině tmy 

pár vleklých tónů

v říši zapomnění 

 

že se mi stýská 

že to byl náš čas 

že lásce se blýská 

chci v tobě být zas 

 

na mokré trávě 

snít divoký sen 

a milovat se hravě 

já tvoje jsem jen!

Autor Anna Kristýna Černá, 12.05.2022
Přečteno 184x
Tipy 6
Poslední tipující: Fialový metal, Psavec, Frr, Jan Kacíř
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí