Díky, že jsi

Díky, že jsi

Anotace: ...

Díky, že jsi,
tam někde v dáli
že se pořád najdou věci,
kterým jsme se smáli.

Díky, že jsi,
chvíli teď zas trochu blízko,
v myšlenkách splouváš mi
proklatě nízko.

Díky, že jsi
a pořád stejně hřeješ,
na život taky se
dál stejně směješ.

Díky, že jsi,
už jiná nebudu,
srdce mi poskočí,
napíše etudu.

Díky, že jsi, chci říct
po desáté i po sté,
život je divadlo
a my jsme jeho hosté.

Díky, že jsi,
že Tě mám i nemám,
že blízko jsi i když daleko,
díky, že najdu Tě když hledám,
v srdci svém ležet klidně naslepo.
Autor grázlík, 16.05.2022
Přečteno 317x
Tipy 8
Poslední tipující: Sonador, CULIKATÁ, Fialový metal, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední řádky si ukládám do paměti.
Ať vše se Ti daří :-)

16.05.2022 12:06:24 | Fialový metal

Hezky napsané.

16.05.2022 08:00:56 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí