Tvůj obraz

Tvůj obraz

Anotace: Malování slovy 2022

Víš, že nosíš slunce
i laskavé ovoce.
Srdce tluče z rozkoše.
Maloval jsi před léty
cestu mezi světy
a slávu mezi poupaty.
Koukám Ti mezi barvy
a Tvůj dech dělá vzdech
a zvedá krůpěje lásky
a míří k Tobě
bez jizev a nepočítá vrásky.

Už s Tebou míchám kruh objetí
v laskavém doupěti.
Jsi něha.
Víš Ty.
Míří oranžová, červená.

Sluncem obnažená.
Právě pomilovaná
a saténem vyšívaná
Tvá lyra všudypřítomná
bez kamenů i zlomů.
Barva, co volá domů.
Juchů. Milovaný kluku.
Autor mkinka, 18.05.2022
Přečteno 178x
Tipy 14
Poslední tipující: WWW, CULIKATÁ, Amonasr, šerý, Frr, Fialový metal, Protos1182, Psavec, paradoxy, Dejvis, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné a milé. Tak jak to umíš jenom Ty :)

18.05.2022 18:02:49 | Narra

Moc děkuji za milá slova.

18.05.2022 19:47:42 | mkinka

Klučina je tu pusiii

18.05.2022 17:49:12 | Dejvis

Moc a moc děkuji.

18.05.2022 17:54:39 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí