Lázeňská

Lázeňská

Oči jak pomněnky a vlasy jako len,

to je ta dívka, co učarovala mi,

ve světě cvičení, plavání a her.

 

Oči jak pomněnky a z duše dobrá je,

když pečuje o své klienty,

vždy laskavě a něžně.

 

Oči jak pomněnky, ve tváři úsměv vykouzlí.

Své srdce nese na dlani,

jež rozdala by všem.

 

Ó bože dej, ať tyto studánky,

dva korálky neposedné, bych zalévati směl.

Ony pak aby živou vodou napájely,

krajiny vyschlé životem.

Autor Vavřineček, 03.06.2022
Přečteno 334x
Tipy 11
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, Frr, Fialový metal, Psavec, Koala, CULIKATÁ, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je krásně zamilovaná :)

04.06.2022 01:13:38 | Narra

Krásný toužení. A zalejvej, dokud Ti teče voda...

03.06.2022 18:03:21 | Koala

Tak ať se to podaří a může se zalévat a krásně žít :-)

03.06.2022 16:45:19 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí